• MOST - Master of Sales Training +36 20 216 7065

ÉLMÉNYT ADÓ ELŐADÁSOK

Testbeszéd

Hiszünk abban, hogy megfelelő kommunikáció és tudatos testbeszéd használatával egy őszintébb, tartalmasabb életet élhetünk.” 

A kommunikációs képzések nagy része azzal foglalkozik, mit mondunk, ugyanakkor a tanulmányok kimutatták azt, hogy ahogy mondunk valamit, az sokkal nagyobb hatással van az üzenetünkre. A tudatos testbeszéd használata a hiányzó összetevő a legtöbb ember számára (különösen az értékesítők, vezetők körében fontos). Ez az előadás képeken, videókon és rengeteg gyakorlati példán keresztül mutatja be a nonverbális kommunikáció erejét és betekintést enged ebbe a titokzatos világba.

Első találkozáskor agyunk “lefuttat egy programot” néhány másodperc alatt. Nehéz az első benyomást megismételni, mert nincsen második első benyomás. Az első (és második) benyomás pszichológiai háttere mellett kitérünk olyan testbeszéd technikákra, ami útmutatót ad a pozitív kép- és bizalom kialakításához. Abban segít ez az előadás, hogy azt a bizonyos első 7 másodpercet tudatosabbá teszi és módszertant mutat arra, hogyan tehetjük nyitottá a másik felet.

A testbeszédünk az egyik legfontosabb kommunikációs eszközünk, és a hang használatával együtt sokkal többet árul el rólunk, mint a szavaink. Ismert hazai és külföldi vezetők képein, videóin tanulmányozzuk a magabiztos kommunikációt. 

Előadásunkban sorra vesszük azokat a nonverbális jeleket, amelyek egy tárgyalás során döntőek lehetnek a határozott fellépéshez, kezdve a színek jelentésétől, a hatalmi pozíciós, menedzseri gesztusokon át a lábtartásig.

A testbeszéd egy olyan nyelv, amit mindenki beszél, mégis kevesen ismerik igazán.  Ebben az egyedülálló előadásban feltárul a testbeszéd titokzatos világa, ahol konkrét jelek értelmezéseit vizsgáljuk meg gyakorlati példákon keresztül. Kitérünk arra, mit üzennek a testtartások, a különböző gesztusok és arra is, hogyan lehet felismerni, ha valaki hazudik. A mindennapi tárgyalások során azonnal beépíthető tudást ad az előadásunk.

Az előadások időtartama: 20-60 percben is kérhető

Cégre szabott előadások is kérhetőek, akár csapatépítő rendezvényre, akár éves vállalati eseményre. Online és offline is vállalunk előadások tartását.

LEGFRISSEBB TRENDEKKEL

Online kommunikáció

“Az információk 80%-át a szemünkön keresztül nyerjük, így különösen fontos az, hova nézünk az online folytatott beszélgetés közben…”

Ha szintet szeretnétek lépni az online kommunikációban, akkor ez az előadás az, amit kerestek. Akár a belső, céges kommunikációt, akár az ügyfelekkel történő kommunikációt szeretnétek egységesebbé, professzionálisabbá tenni, szükség lesz a technikai háttértudásra, a váratlan – akár technikai nehézségekből eredő – problémák kezelésére és a profi felkészülésre.

Ma már megkerülhetetlenné vált az online kommunikáció. Az új platformok kihívások elé állították a korábban jól bevált és sikeresen működő személyes tárgyalástechnikát. Ahhoz, hogy legalább ugyanolyan hatékony legyen egy online tárgyalás, mint az offline szükséges a digitális bizalom elérése már a tárgyalás előtt és közben is, valamint kiemelten fontosak a figyelemfenntartást segítő virtuális eszközök használata. Ezeket mind górcső alá veszi gyakorlatorientált online előadásunk.

Számos félreértés, frusztráció ered egy-egy rosszul megfogalmazott e-mailből, nem megfelelően használt írásjelekből. Előadásunk ezekre ad megoldást és megelőzést, melyben végigvesszük azt, hogy mire érdemes odafigyelnünk a digitális kommunikációnk során, kezdve az e-mailtől a videókonferencián át az üzenetváltásokig minden platformon.

Ma már nem működnek a régi értékesítési sémák, mert megváltoztak a vásárlási szokások. Ennek pedig az az oka, hogy soha nem rendelkezett ennyi információval az ügyfelünk, mint ma. Sőt, a vevő a döntéshez szükséges információk 70%-ával már eleve tisztában van az értékesítővel való találkozás előtt. Ezt a potenciált érdemes kihasználni a LinkedIn és egyéb social platformok segítségével. Ezeket a trendeket mutatja be az előadásunk és ad iránymutatást a közösségi média felületek értékesítési használatához.

Az előadások időtartama: 30-90 percben is kérhetőek

Cégre szabott előadások is kérhetőek. Mivel online kommunikáció a téma, így a leghatékonyabb, ha online kerül megrendezésre az adott előadás.

CÉGES CSAPATOKNAK

Értékesítés

“Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.” (Steve Jobs)

Mit mondanál el magadról, amíg a lift felér a földszintről a 6. emeletig? Hogyan kezdj el úgy egy bemutatkozást, hogy még napokig is emlékezzenek rád? Akár egy networking eseményen, üzleti reggelin vagy akár a tárgyalás eleji bemutatkozásról legyen szó, az értékesítőknek és sales vezetőknek érdemes betárazni egy 30-60 másodperces ütős bemutatkozással. Ennek technikái hallhatóak ebben az előadásban.

Decoy hatás, első ajánlat csapdája, jó fiú – rossz fiú stratégiája. Csak pár technika abból az arzenálból, amit ez az előadás kínál az értékesítési csapatnak. Ha a “mennyiségből lesz a minőség”-en túl valóban gyakorlatban kipróbált sales eszköztárral szeretnéd felruházni az értékesítőket, akkor ez az az előadás, ami a kezdő tanácsadóktól a profi, 20+ év gyakorlattal rendelkezőknek is fog tudni újat mondani.

A leghatékonyabb és legetikusabb attitűd, ha az ügyfél van a sales középpontjában. Ahhoz, hogy valódi ügyfélélményt kapjon, az értékesítőnek tanácsadóvá és szakértővé kell válnia. Ahhoz, hogy kialakuljon a szakértői imázs, újabb, ma valóban működő eszközökre van szükség. Ebben segít példákkal, módszerekkel ez az előadás.

Akár a profi kérdezésről, érvelésről, vagy a nem-ek kezeléséről van szó, gyakorlatias előadást kap a sales csapat. A három téma egyikében egy gyakorlatorientált példamondatokkal, szituációkkal tarkított előadásra számíthattok 60 vagy 90 percben.

Az előadások időtartama: 30-90 percben is kérhetőek

Cégre szabott előadások is kérhetőek, akár csapatépítő rendezvényre, akár éves vállalati eseményre. Online és offline is vállalunk előadások tartását. Egyéb értékesítési előadások is elérhetőek, legyen szó akár motivációról, visszajelzésről, sales vezetői vagy train the trainer témákról.